NRW Cup Remscheid

Het begint onderhand bijna een vloek te worden, vandaag heb ik mijn 4e podiumplek behaald van dit seizoen. Begrijp me goed, dat is natuurlijk fantastisch hoor. Wat is dan het probleem? Nou het feit dat het ook voor de vierde keer een 3e plek moest zijn… Ik zou ook graag kennis willen maken met de andere treden van het podium. Dit seizoen gaat dat niet meer lukken, aangezien vandaag de laatste echte wedstrijd van het seizoen was. De Roc d’Azur die nog op de planning staat tel ik dan even niet mee. Vandaag was wel een loodzware afsluiting trouwens, voor de kenners: 1000 hoogtemeters in één wedstrijdje is best veel. Ik merkte de afgelopen week tijdens de trainingen al dat ik toe ben aan een korte rustperiode. Dit bleek vandaag ook in de wedstrijd waarin ik na één ronde al moest lossen van het groepje met de latere nummer 1 en 2. Uiteindelijk kon ik nog een mooie constante wedstrijd uit de beentjes wringen die me op het podium liet belanden. Het bleek na afloop dat ik ook 4e was geworden in het algemeen klassement van de NRW Cup, dit betekende dat ik iets meer prijzengeld bij mijn ouders in kon leveren als zijnde brandstofkosten.

Vandaag kreeg ik trouwens weer een nieuwe bijnaam (het lijstje is ondertussen aardig gegroeid sinds ik bij het Craft Ten Tusscher Team zit). Onze monteur/verzorger Ron liet ‘Braadworst Bart’ vallen toen ik terugkwam van de prijsuitreiking met een welverdiende braadworst  van Duitse bodem. Een beetje zondigen moet toch kunnen na een lang seizoen…

Share Button