Achterhoekwielerspektakel met 3e helft

Even een kleine update van mijn bezigheden de laatste tijd.

Uiteraard ben ik al enige weken bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van 2016. Afgelopen weekend was een leuke afwisseling met het Achterhoekwielerspektakel. Samen met het Kanjers voor Kanjers team zaten we vanaf vrijdag in een vakantiepark in Winterswijk. Zaterdag is er een mooie training afgewerkt met de ploeg, ondanks de kou en nattigheid hebben we wel plezier gehad hoor… Zondag was het echter veel mooier, samen met wat ploeggenoten hebben we ’s ochtends een mooie toertocht gereden. Na afloop nog een potje fiets tikkertje met een grote groep kinderen als kers op de taart. Ik liep daar trouwens een forse kras op mijn imago op, als één van de tikkers moest ik namelijk een voetje aan de grond zetten toen bijna alle kinderen getikt waren. Dat voetje aan de grond betekende dat alle kinderen weer mee mochten doen. Dan sta je mooi te kijk als ‘mountainbiker’…
Zondagmiddag ben ik direct in de auto gestapt richting Brussel, niet omdat ik zo’n ramptoerist ben, maar omdat ik maandagochtend naar Mallorca zou vliegen voor een paar mooie dagen training. Als ik zo hoor dat het weer in Nederland doet alsof het winter is dan denk ik dat dit tripje goed gepland is!

Share Button