Vooruitblik seizoen 2016

Eind van het seizoen is een periode om terug te blikken op het afgelopen seizoen, hiervan te leren en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Volgend seizoen word voor mij een belangrijke als 1e jaars belofte renner. Dat was voor mij ook de reden om een aantal kansen met open armen vast te pakken en in de houtgreep te nemen. Met trots mag ik melden dat ik vanaf deze winter een samenwerking ben begonnen met Maarten Tjallingi. Maarten zal de rol van coach op zich nemen. Bij deze wil ik Han ten Hove graag bedanken voor het leerproces dat hij, als trainer, mogelijk heeft gemaakt de afgelopen jaren, super!

In 2016 zal ik wederom uitkomen voor het Craft Ten Tusscher offroad team op de mountainbike. Ik voel me erg thuis bij deze ploeg en ik ben dan ook blij dat ik er nog een jaartje mag blijven. Daarnaast kreeg ik het aanbod om me aan te sluiten bij het Sensa-Kanjers voor Kanjers cycling team. Ik ben er van overtuigd dat ik mij als renner erg kan verbeteren door ook te koersen op de weg.

Er hangen vanaf nu dus 2 verschillende tenues in de onderhand uitpuilende kledingkast.

Share Button