Proeven aan de top 10

Laten we beginnen met een supervette actievideo van de wedstrijd van tweede paasdag

, gefilmd door ploegmaat Per. Geeft een mooie indruk van de modderzooi op het parcours…

Mijn start was stukken beter dan de vorige keer in Berlicum, dan herinner je je meteen weer hoeveel kracht een goede start scheelt. Na een foutje van een rijder voor mij viel er een gaatje met de kopgroep van een man of 6. Het groepje van 4 wat toen ontstond ging mij op de vlakke stukken net iets te hard. De grovere banden waar ik vlak voor de wedstrijd nog naar gewisseld was hielpen niet echt, aangezien het parcours toch al behoorlijk opgedroogd was, maar grip had ik in ieder geval voldoende. Na een klein dipje in het midden van de wedstrijd kon ik in de laatste 2 rondes nog een paar plekken terugwinnen. Al met al kan ik goed leven met een 11e plaats, de top 10 komt weer wat dichter bij!

Share Button