Team REBEL

Het is al weer veel te lang geleden dat ik een berichtje op mijn blog heb geplaatst, dus bij deze… De afgelopen maanden waren nogal hectisch om het maar zo te zeggen. Na afloop van de Roc d’Azur stond er eerst een maandje ‘rust’ op het programma. Dat wil zeggen; hardlopen met de hond en proberen om de fiets zo min mogelijk aan te raken. Perfect om even op te laden voordat de voorbereiding voor het nieuwe seizoen weer begint.

Mijn agenda trok zich niet zoveel aan van de teruggelopen trainingsarbeid, de maand oktober was vooral druk. En niet zonder resultaat gelukkig. Team REBEL begint aardig vormen aan te nemen, de eerste teamtraining was vooral erg nuttig voor de renners (10 december staat de volgende alweer gepland!). Er staan genoeg mooie dingen op het programma voor het team. Ik durf te stellen dat Team REBEL tot een erg kleine groep ploegen behoort die de zelfde ambitie hebben om talenten te ontwikkelen. Natuurlijk kan ik nog niet al te veel verklappen over hetgeen er op de planning staat, maar binnenkort is dit allemaal te volgen via een eigen ‘team website’ en natuurlijk op sociale media. Toegegeven, het opzetten van een team is zeker niet te onderschatten; sponsoren, materiaal, kalenders, contracten, communicatie, trainingen, vrijwilligers, administratie en natuurlijk renners bij elkaar krijgen. Dat soort zaken blijken dan altijd net ietsje meer te zijn dan je van te voren inschat… Dat moet ik anders zeggen: dat blijkt dan net iets meer te zijn dan IK van te voren had ingeschat.

Ondertussen zijn de meeste zaken afgerond, nu is het zaak om verdere structuur aan het team te geven. Voor mij een mooi moment om ook weer structuur aan te brengen in de combinatie trainingen, studie en REBEL.

Wordt vervolgd…!

 

Share Button