Vooravond seizoen 2017

19 maart, dan is het zover. De openingswedstrijd in Berlicum staat rood omlijnd op de teamkalender. Voordat het seizoen van start gaat is mijn agenda nog wel bomvol. Om jullie even een indruk te geven, deze week worden de laatste teamfietsen opgebouwd, vrijdag komt de teamkleding binnen, zaterdag een teamtraining om de puntjes op de “i” te zetten, zondag de Ride with the Team en zondagmiddag studiofoto’s maken met Team REBEL. Niet te vergeten, tussendoor nog een aantal pittige trainingen op de mountainbike met het oog op de Swiss Bike Cup in Rivera.

Op 21 maart doen we nog even een officiële teampresentatie bij ondernemersclub Lindus. Niemand minder dan Maarten Tjallingii zal de presentatie begeleiden en de mountainbikers voorstellen aan het publiek. Maarten heeft weliswaar een prachtige carrière achter de rug op de racefiets, zijn oorspronkelijke roots liggen op de mountainbike!

Kortom, nog steeds een hectische periode voor mij, waarbij de studie er af en toe bij in schiet… Het doel is om het meeste organisatie werk voor Team REBEL klaar te hebben vóór de start van het seizoen, dan kan ik me meer focussen op het fietsen als het seizoen van start gaat!

Share Button