Sponsoren & Teams

Zonder sponsoren kom je als jonge jongen niet ver in de mountainbike sport. Of het nou je ouders zijn die je eerste fiets kopen en ieder weekend het hele land met je doorrijden, of dat het een contract is bij een mountainbike team; zonder sponsoren wordt het lastig om je doelen te bereiken. Ik wil mijn sponsoren daarom ook bedanken voor de steun die ze mij gegeven hebben, ik doe er alles aan om er zoveel mogelijk voor terug te geven in de vorm van goede prestaties op de mountainbike!

Team REBEL

Logo_Team_REBEL_web

Eind 2016 heb ik besloten om mijn eigen mountainbike team op te richten, dat was natuurlijk een logische keuze als eigenaar van het merk REBEL. Het team draait echter vooral om talentontwikkeling. Ik ben er van overtuigd dat ik die talentontwikkeling beter kan realiseren dan de meeste ‘opleidingsploegen’ in de mountainbikewereld pretenderen.

Door middel van tweewekelijkse teamtrainingen en buitenlandse trainingsstages (want in het buitenland leer je pas écht mountainbiken) biedt Team REBEL een fantastisch platform voor 7 jonge talenten. Nu is het aan deze mountainbikers zelf om hun talenten verder uit te bouwen, aan de faciliteiten die Team REBEL biedt zal het niet liggen…

Meer weten over Team REBEL? Dat kan op www.teamrebelbikes.nl

Craft Ten Tusscher Offroad Team

[/vc_column][/vc_row]

Begin 2015 tekende ik mijn eerste contract bij deze nieuwe ploeg. Een fantastische kans die ik met beide handen heb aangepakt. Wielerkleding van Craft, fietsen van Cannondale, sponsoring van Shimano en Vredestein, helmen van POC en ga zo maar door.

Eind 2016 heb ik besloten om dit team te verlaten.

Kanjers voor Kanjers cycling Team

Bij Kanjers voor Kanjers heb ik de kans gekregen om als eerstejaars belofte ook op de racefiets serieuze wedstrijden te rijden. Voor nu staan er enkele klassiekers en criteriums tussen de mountainbikewedstrijden op de kalender. Al met al heb ik een mooie kans gekregen bij deze ploeg om eens écht te proeven van het wegwielrennen.

Eind 2016 heb ik besloten om dit team te verlaten.

Persoonlijke Sponsoren

DidataLogo

Didata Automatisering

Didata Automatisering ontwikkelt software voor bedrijven. De software pakketten vergemakkelijken de administratie en boekhouding rondom de werkplaats of eventuele verhuur van producten. Magazijnbeheer en kassa kan eenvoudig worden bijgehouden in het systeem. Wilt u meer weten over de software van Didata? Neem dan gerust contact met de specialisten op.

Funktional Fitness Logo

Funktional Fitness

Funktional Fitness is een kleinschalige “Personal Training” en “Personal Group Training” studio in Zevenaar. Ik kom hier al enkele jaren voor mijn specifieke en functionele krachttraining. Dit zal mijn fietsprestaties positief bevorderen, blessures voorkomen en eventueel herstel versnellen. Funktional Fitness onderscheidt zich van de grotere multifunctionele fitnesscentra door de kennis en begeleiding die er aanwezig is. Voor mij is het belangrijk dat ik krachtoefeningen op de juiste manier aanleer en uitvoer en persoonlijke aandacht van trainer Rob Floris krijg. Op deze manier leer ik op een optimale manier te bewegen om zo het maximale uit de training te halen. Daarvoor ben ik bij Funktional Fitness aan het goede adres!

Wil je meer weten over Funktional Fitness ? Kijk dan op www.robfloris.nl

logo rebelbikes

REBEL

Als eigenaar en oprichter van REBEL is het een logische keuze om mijn eigen merk ook uit te dragen in mijn wielercarrière. Het is dus zeer onwaarschijnlijk dat je mij ooit nog op een andere fiets tegen komt!

Share Button